diumenge, 29 d’abril de 2012

Participació del dibuixant Jaume Roig Garay en el projecte d'aprenentatge i salut


En Jaume Roig Garay, il·lustrador del conte "La iaia i la vila neta", visitarà les escoles participants en el projecte d'aprenentatge i salut. 

Les escoles Joan MontllorAgnès ArmengolJuan Ramon Jiménez estan treballant un nou conte sobre la higiene de la boca i de les dents. En Jaume Roig desinteressadament, participarà en el projecte amb la realització d'un taller a cada escola, per tal d'ensenyar als alumnes com es fan les il·lustracions a partir d'un text escrit.

 En Jaume també visitarà l'escola Joan Maragall, que estan treballant en el projecte aprenentatge i salut, amb la realització d'un taller per saber com fer il·lustracions a partir d'un full informatiu sobre la higiene buco-dental.

En Jaume Roig el curs passat va visitar als alumnes de l'aula de acollida del institut Agustí Serra, que estaven treballant una representació en titelles sobre el conte " la iaia i la vila neta". Els alumnes van fer titelles mitjançant els dibuixos d'en Jaume Roig i van voler compartir l'experiència amb l'autor original. 


Foto extreta del bloc de l'aula d'acollida del institut Agustí Serra Article del diari digital del institut Agustí SerraCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva! Escriu el teu comentari